record de comentarii pe boio.ro

record absolut de comentarii pe boio.ro si probabil in blogosfera romaneasca

peste 120 de comentarii pentru sesiunea de Live-blogging despre lansarea iPhone 3G in mai putin de 3 ore.

boio.ro scrie istorie ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Din ce am inteles pretul de 199$ este un maxim peste tot in lume? Asa e??????? Daca da, adio Nokia N95 si orice alt telefon… va fi un adevarat monopol… :D si noua ne place… jocuri in retea mai trebuie si gata… o lume mai buna.

  2. De ce nu spui si “inca”?:) Eu as prefera oricand sa citesc un blog bun decat sa intru pe site-urile de “specialitate” de la noi sau sa citesc prin presa stirile importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*