iPhone: preturi la abonament de 2 ani

mda, preturile de 199, respectiv 299 dolari pt iPhone 3G sunt numai la abonamentul de 2 ani cu AT&T sau operatorul din tara in care se va vinde.

si tare am senzatia ca ne lingem pe bot de iPhone vandut la liber in apple store la preturi din astea si apoi deblocat…

mai jos e reclama oficiala pt iPhone 3G. prima dintre ele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Din ce am inteles pretul de 199$ este un maxim peste tot in lume? Asa e??????? Daca da, adio Nokia N95 si orice alt telefon… va fi un adevarat monopol… :D si noua ne place… jocuri in retea mai trebuie si gata… o lume mai buna.

 2. Cristi, 200 si 300$ dar uiti de abonamentul de 2 ani obligatoriu…care o sa fie abonament de date (destul de scump)…MMS nu este nici cu firmware-ul si telefonul asta…tot Swirly MMS :)

 3. AAAAA, daaa. Si anul trecut tot la fel a fost. Pretul de 599 usd a fost cu tot cu abonament de doi ani de la AT&T. … Numai ca acelasi pret a fost si de la Apple store (in ideea ca itit faci abonamentul de acasa). Vom vedea.

 4. Pai deja au anuntat ca se activeaza doar in magazin. ;)
  Deocamdata…nu avem cum sa stim ce va fi peste cateva luni!

 5. nu e scump abonamentul de date la Orange. Mai exact 10 € / 1.5 gb trafic , ceea ce f. suficient (eu navighez toata ziua….si nu reusesc sa-l consum)….si oricum iti trebuie (doar dak nu ai deja iphone 1.0 cu abonament de date).
  Adik cei care trec acum la iphone, vor avea o solutie de internet mobil foarte performanta(raport calitate/pret).
  eu mi-am luat iphone acu’ o luna… 430 € din magazin + abonament de date 10€ * 24 luni. Si nu e iphone 2.0 . :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*