reclame noi pentru iPhone

evident pe website-ul apple si asta pentru ca mai avem putin pina la lansarea oficiala. lansarea oficiala a fost anuntata pentru 29 iunie, desi initial ea pe data de 11. 

baietii de la apple zic ca iPhone va fi telefonl cu un avans de 5 ani fata de restul de pe piata. yo pun pariu ca din 2008 vom vedea si alte jucarii similare.

si daca tot a venit vorba de rclame uite una mijto facuta. iphone in filmul "odiseea spatiala 2001" 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*