neogen a prins ideea

vorbeam despre o adunare de bloggeri mai acu vo citeva zile si de promovare si de discutii. uite ca neogen a prin ideea si decllanseaza "blogaria 2007" . suna de parca ar fi "bulgaria 2007" si prima mea impresie a fost ce sa cautam noi in bulgaria… dar stai, chiar e in bulgaria. e filiala lor de acolo care organizeaza chermeza.

anyway, pe blogu neogen  ana scrie ca pot ven cei cu vechime si cu trafic decent. ce inseamna vechime intr-ale blogurilor si de ce ar conta ea? (e evident ca ala care a inceput blogu saptamana asta nu o sa vina.) iar cu traficu cum facem? ne luam dupa trafic.ro? nu de alta, da' sunt si bloggeri care nu le folosesc serviciile… 

pacat ca nu sunt in romanica in perioada aia ca as fi venit. evident daca am suficenta vechime si daca traficul meu e decent… :P

si totusi daca asta e doar metoda prin care neogen vrea sa-si faca reclama si sa vinda anunturi neogen in blogosfera? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*