Reclama pentru iPad Air – Pencil

Asta mi se pare ca este o reclama foarte buna. Mi-a placut de cind am vazut-o la prezentarea de ieri.

Si daca tot suntem la capitolul asta, Apple a postat astazi clipurile de prezentare pentru iPad Air.

Cum folosesc utilizatorii iPad in diferite situatii sau conditii de munca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Nu stiu ce sa spun de reclama cu creionul, depinde de perspectiva. Ei practic compara un aparat de 600 de euro cu un creion de 0.2 euro, exprimand faptul ca fac aceleasi lucruri si sunt folosite in acelasi fel. Serios?

    Sunt constient ca probabil au incercat sa spuna ca iPad este la fel de revolutionar ca si creionul, la vremea lui, dar nu pot sa scap de senzatia exprimata mai sus.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Prima reclamă la iPad Air - Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle
  2. Prima reclamă la iPad Air | adpres.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*