Adaptor Micro USB pentru iDevices

Este facut de Apple si a aparut deja in China. Asta inseamna ca il vom avea si noi, in curind.

Avantajul: e foarte practic si poti sa folosesti un cablu USB – Micro USB ca sa incarci sau sa sincronizezi iPhone sau iPad cu un computer.

Dezavantajul: mufa Micro USB imi pare foarte fragila. Eu o folosesc pentru Jawbone Jambox si Jawbone Icon HD si am mereu senzatia ca se va rupe.

Update: Andrei Ivan imi spune ca exista deja asa ceva in Apple Store UK si costa doar 8 lire sterline.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Numai stiu sigur dar parca se daduse o lege, mai acum 2 ani, care spunea ca toate telefoanele sa aiba incarcator pe Micro USB…. Nu stiu sigur daca s-a aprobat, dar se pare k nu. Pana sa apas pe “Am zis!” m-am gandit sa dau un search pe google sa nu ma fac de kko. Se pare ca defapt asta a si facut Apple. S-a conformat legii! Asta am luat-o de pe site-ul oficial apple: “The EU decided on having one port for all mobile devices so that when you changed your phone you didn’t need to have a new lead. There used to be a time when you had a Nokia lead and a Sony Ericsson lead etc. Now all you need is a micro-USB that is supported by all phones as well as other devices like the Kindle. The only one that hasn’t decided to change is Apple but they have supplied this so that they conform to the ruling “

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*