RE/MAX România, tranzacție comercială de peste 1,5 milioane de euro în Otopeni

RE/MAX

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță închiderea unei tranzacții de top – intermedierea unui teren în valoare de peste 1,5 mil. Eur, în vederea dezvoltării unui centru comercial. Tranzacția a fost intermediată de consultantul Cristian Roșca, de la agenția RE/MAX Top Estate Team.

Proprietatea, un teren în suprafață de 15.000 mp din Otopeni, este destinată dezvoltării unui nou centru comercial care va deservi zonele Otopeni și Tunari, orașe într-o continuă dezvoltare din zona de Nord a Bucureștiului.

„A fost o tranzacție cu suișuri și coborâșuri, ca orice altă intermediere imobiliară unde sunt bani mulți la mijloc, însă și satisfacțiile sunt pe măsură. Totodată, așteptările mult mai ridicate ale clienților ne oferă provocări la orice pas și ne împinge spre a învăța lucruri noi la fiecare tranzacție de acest tip, astfel încât ne consolidăm expertiza pe mai multe arii și putem oferi serivicii tot mai calitative”, a declarat Cristian Roșca, Team Leader RE/MAX Top Estate Team.

Potrivit declarațiilor sale, negocierile au durat în jur de 60 de zile, cea mai mare provocare fiind refuzul vânzătorului de a diviza terenul de 15.000 mp, în contextul în care clientul cumpărător era interesat de doar 5000 mp. Pentru a veni în sprijinul clientului său, consultantul a demarat mai multe analize și, pe baza unor calcule și previziuni pe termen lung, a reieșit că valoarea proprietăților din zonă va crește considerabil. Astfel, după mai multe dezbateri și negocieri, cumpărătorul a acceptat achiziționarea integrală a terenului.

Prin această tranzacție, RE/MAX  își consolidează expertiza pe ramura comercială și demonstrează servicii excelente de consultanță încă de la piatra de temelie. RE/MAX Top Estate Team unul dintre birourile de top ale rețelei, care activează în București/Ilfov și reunește o echipă de peste 50 de agenți.

Despre RE/MAX

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, peste 60 de francize și peste 800 de membri. RE/MAX este recunoscut ca fiind cel mai puternic brand național în imobiliare. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenți afiliați, în 8.300 de birouri, aflate în peste 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de țări, cu peste 2200 birouri și 29.000 de agenți, continuând să se extindă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*