ralu filip si parazitii

acum ca ralu filip a trecut in lumea celor drepti, ma intreb cine va deveni "noul prieten" al baietilor de la Parazitii. "Pilif" era unul dintre personajele celebre de pe albumelele trupei in cauza. 

in alta ordine de idei, ombladon si-a lansat un nou album. nu l-am ascultat inca. sunt curios daca apare vreo referinta la "pilif".

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Am ascultat eu albumul, chiar intens în ultimul timp. Nu apare Pilif (o fi doar pentru albumele Paraziţii?), dar albumul sună chiar bine. Ombladon are multe colaborări, doar o piesă sau două le are singur.
  Despre Ralu Filip nu pot decât să spun „Odihnească-se în pace!”

 2. @florin: m-ai facut curios :)
  ma bucur ca ma citesti. eu va asculy muzica de mai bine de prin ’97 cred cind ati cintat la discoteca planet din mamaia. erati toti imbracati in alb :)
  eee, ce vremuri…
  nice blog, btw – face parte din feed-readerul meu si e una dintre lecturile cvas-zilnice.

 3. nu va ascult pe niciunul din voi….deci o sa raman cu parazitii…..cat despre pilif…prazitii si fanii lor il urasc pozitia si puterea lui….nu neaparat pe el…deci Dumnezeu sa-l ierte!

 4. Pe 10 mai in Iasi au cantat parazitii intr-un concert in aer liber…la inceputul concertului ombladon a zis “pe 24 mai pilif ne-a facut o mare bucurie” …ca sa intelegeti cam care ar fi pozitia lor fata de decesul cna-istului

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*