pwnage tool 2.0 for MAC download and tutorial

pwnage tool 2.0 e AICI sau AICI.

pasii par destul de usor de facut. nu i-am urmat inca. dar ii descriu mai jos pentru cei nerabdatori.

ATENTIE: exista inca erori si bug-uri. NU am testat personal acest software asa ca daca il folosesti O FACI PE PRORPIUL RISC!

pwnage tool 2.0 merge deocamdata DOAR pe MacOS! NU pot deocamdata sa iti ofer asistenta, pt ca nu am Mac…

pasii de mai jos iti ofera un iPhone classic cu firmware 2.0 modificat –  deblocat si trecut prin jailbreak. NU exista inca deblocare pt iPhone 3G.

1. descarca iTunes 7.7 de pe site-ul Apple si instaleaza-l p calculatorul tau.

2. conecteaza iPhone classic la iPhone 3G (cind o sa ai) la calculator si descarca firmware-ul 2.0. Apasa DOAR download. NU si install!

3. cind incepe download-ul poti sa deconectezi telefonul de la calculator.

4. pune iPhone in DFU mode (apesi butonul de home si power pina cind apare “marul” apoi tii apasat numai pe butonul de Home. si il conectezi la calculator pina cind iTunes il recunoaste in recovery mode.

5. descarca bootloaderul de care vei avea nevoie mai tarziu de AICI.

6. fa upgrade la firmware-ul 2.0 in iTunes. va dura ceva… asa ca rabdare…

7. pentru folosirea pwnage tool 2.0 urmeaza pasii de AICI. sunt descrisi f bine si nu are rost sa copiez informatiile si screenshot-urile.

la final, daca totul merge OK  vei avea un iPhone classic cu Cydia – NU Installer. nu toate aplicatiile au fost portate pe Cydia asa ca gandeste-te de 2 ori…

recomandarea boio.ro: asteapta pina cind apare versiunea windows. pina atunci vor fi probabil rezolvate si bug-urile pwnage tool si vom avea poate o cale mai simpla de deblocare.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. salut

    acum de cand a aparut si la noi iphonul trebuie sa mai feresc sa ii dau restore?? as vrea sa stiu daca pe unu care nu are 3g as putea sa ii pun 2.0 acum are 1.14

  2. Normal ca trebuie sa te feresti sa ii dai restore. Poti sa treci de la 1.1.4 la 2.0, chiar 2.0.2 (acum am facut si eu trecerea). Depinde ce folosesti, daca folosesti windows trecerea o faci cu winpwn, daca folosesti mac cu pwnagetool 2.0.3. Gasesti aici la boio toate informatiile. Succes!

  3. va rag ajutati-ma vreau sa fac update la 2.0 am mac dar am o intrebare sa las simul in tel sau nu?
    multumesc!!!

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*