puterea unei platforme

cind ma intreaba cineva de ce e mai bun iPhone decit alt telefon ii zic ca nu e mai bun. telefonul are lipsuri. unele chiar copilaresti.

exista insa altceva care il face sa fie mai bun decit orice alt device din lume: faptul ca e o patforma pe care se poate dezvolta aproape orice. cifra de 10 mii de aplicatii a fost atinsa acum.

mda, poate nu am testat nici 100 din ele. nimeni nu le-a testat pe toate. important este ca ele exista si ca poti sa te folosesti de ele atunci cind ai nevoie.

cu ocazia asta am aflat si eu ca 24% dunt aplicatii gratuite, iar 35% costa doar 99 centi. costul mediu al unei aplicatii este de 3,12 dolari. 34% din ele sunt jocuri sau aplicatii care au legatura cu entertainment-ul. o alta constatare interesanta este ca avem 49 aplicatii legate de Vreme, cu toate ca exista deja Weather.app care e built-in.

apropo, daca vezi sa vezi sau sa arati si altora ce inseamna iPhone/iTouch gasesti AICI o imagine foarte expresiva legata de aplicatiile pentru jucaria ta preferata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Si pe langa toate astea, vedem teste cu Linux si Windows Mobile (yuck) ruland in paralel pe iPhone. Asta ar trebui sa spuna ceva…

  2. Eu sunt de parere ca este la paritate cu platforma Symbian. Nokia a dat-o pe open source din vara asta si o mare parte din telefoane il folosesc; nu numai Nokia ci si alte marci.

1 Trackback / Pingback

  1. aplicatii de peste 100 dolari in AppStore | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*