puterea unei platforme

cind ma intreaba cineva de ce e mai bun iPhone decit alt telefon ii zic ca nu e mai bun. telefonul are lipsuri. unele chiar copilaresti.

exista insa altceva care il face sa fie mai bun decit orice alt device din lume: faptul ca e o patforma pe care se poate dezvolta aproape orice. cifra de 10 mii de aplicatii a fost atinsa acum.

mda, poate nu am testat nici 100 din ele. nimeni nu le-a testat pe toate. important este ca ele exista si ca poti sa te folosesti de ele atunci cind ai nevoie.

cu ocazia asta am aflat si eu ca 24% dunt aplicatii gratuite, iar 35% costa doar 99 centi. costul mediu al unei aplicatii este de 3,12 dolari. 34% din ele sunt jocuri sau aplicatii care au legatura cu entertainment-ul. o alta constatare interesanta este ca avem 49 aplicatii legate de Vreme, cu toate ca exista deja Weather.app care e built-in.

apropo, daca vezi sa vezi sau sa arati si altora ce inseamna iPhone/iTouch gasesti AICI o imagine foarte expresiva legata de aplicatiile pentru jucaria ta preferata.

4 Comments

  1. Eu sunt de parere ca este la paritate cu platforma Symbian. Nokia a dat-o pe open source din vara asta si o mare parte din telefoane il folosesc; nu numai Nokia ci si alte marci.

1 Trackback / Pingback

  1. aplicatii de peste 100 dolari in AppStore | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*