cu falsul in telefon

un photoshop mic si stirile despre firmware-urile iPhone zboara pe net. un blog rusesc a publicat o poza cu un screenshot de Iphone Homepage. nu erau decit icoanele obisnuite, iar la calendar si note aparea o cifra intr-un colt.

rusii pretindeau ca avem deja beta 1 din firmware-ul 2.2.1 si ca acesta aduce push notification si sincronizare wireless cu mobile me pentru toate cele, inclusiv Notes.

partea ciudata e ca apple trimite versiunile beta catre developeri fara sa partiniri asa ca era oarecum imposibil ca numai o singura persoana sa puna mina pe un build de firmware.

eu inca mai cred ca apple ne va da un 2.2.1 destul de repede si il astept ca sa fac upgrade de la 2.1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. astazi (27.01.2009) eram in iTunes si am dat sa verific daca este un update pentru iPhone. a gasit versiunea 2.2.1 dar am avut probleme cu el. nu am reusit sa-l instalez. am incercat de pe un PC cu Windows XP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*