puterea obisnuintei

sa zicem ca ai un produs preferat. ai testat piata o vreme pina l-ai gasit pe cel mai bun si odata gasit l-ai folosit timp de un an-doi. deodata produsul nu se mai gaseste pe nicaieri. frustrant, nu?

intrebarea e: te apuci iar sa cheluiesti bani si timp pe diferite alte brand-uri pina le testezi pe toate sau iti cauti in continuare produsu preferat?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*