politisti de autobuz

afis in autobuzcel mai civilizat transport in comun pe care l-am vazut pina acum se desfasoara in long beach, california. prima chestie cu care iei contact e orarul fix al autobuzelor. in fiecare dintre ele gasesti cite o carticica in care sunt detaliate rutele si orele. masina ajunge de obicei cu vo 2-3 minute mai devreme in statie. si sta acolo exact pina la ura scrisa in booklet. soferul opresteoriunde ii ceri, daca ai uitat sa cobori in statie si cu toate astea ajunge la destinatie la secunda.

pentru ca tacimul sa fie complet ai autobuze spre toate zonele orasului din 10 in 10 minute sau din juma in juma de ora (pt traseele mai lungi). unele masini sunt gratuite…ca doar d-aia platesc taxe localnicii, altele au un aparat care iti inghite bancnota de un dolar la urcare. deci fara bilete si perforatoare ruginte…

aaa si inca o chestie funny: in masini gasesti afisu din poza alaturata: "pentru protectia d-voastra, in autobuz se pot afla politisti imbracati in civil".

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*