pronosticuri pentru america

toate lumea se pricepe la politica, nu? asa ca am 3 intrebari pentru tine:

 • cine vrei sa castige alegerile?
 • de ce?
 • cine crezi ca va castiga de fapt?

eu zic asa:

1. Obama

2. pentru ca are un discurs mai bun, nu gandeste ca Bush si McCain. i-am urmarit in diferite momente ale campaniei si in diferite situatii si Obama mi-a dat mai multa incredere.

3. Obama.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. buun. pana acum sunt de aceiasi parere cu tine. si eu vreau sa iasa obama, dar nu cred, pentru ca americanii inca sunt rasisti. foarte si multi.
  Ce se intampla acum la ei, este ca si acum patru ani la noi. Aveam de ales intre cine ne-a condus pana acum (PSD la vremea aia) si un altul nou (base). noi am facut ce am putut. am ales raul mai bun. oare americanii ce o sa faca?!

 2. Nu bai “smechere’ “. Fii putin mai atent la ce scrie mai sus. Am comparat situatia lor (pana acum au fost condusi de cineva care clar ii ducea pe un drum prost, si si-au dat seama de asta) cu situatia noastra de acum patru ani care are este asemanatoare (erau aceiasi comunisti imputit care-si faceau averile pe curul nostru). In momentul acela ne-am decis sa-l alegem pe ala nou cu gandul ca deh’ poate asta o sa faca ceva bun. Cam asta vad ca este si alegerea lor in momentul asta.
  Asa ca, adriane (s)… fii mai atent.
  Am zis!

 3. Regula NFL: daca Redskins castiga in seara asta atunci va castiga McCain iar daca vor castiga Steelers atunci Obama. Ramane de vazut.

 4. Nu exista nici cel mai mic termen de comparatie intre Obama si Basescu .De Base iti poti da seama din prima cat il duce mintea de aia nici nu l-am votat si nu as fi facut asa ceva vreodata .Sa fim seriosi daca il comparai cu Bush era una da pana si ala nu minte in halul in care o face Basinescu sau sa zica ceva si a doua zi sa aiba o parere exact opusa despre un subiect si asta in mod repetat .Eu sincer daca romani il mai voteaza o data nu mai am nici un motiv sa raman in tara ,numai potrivit ca acuma imi termin si facultatea ,daca se mai lasa fraeriti inca 5 ani inseamna ca isi merita soarta .Nu sant fan psd sau alt partid pentru ca la noi majoritatea sant tepari da cred ca Basescu este cea mai proasta alegere posibila chiar daca a fost ales doar ca sa i se deie una peste bot la psd ,mai bine alegeau un liberal (nu Stolo albinuta care sare din floare in floare) unul adevarat.

 5. -cine vrei sa castige alegerile?
  Obama

  -de ce?
  Pentru ca ar fi o premiera modiala la capitolul imagine: USA cu presedinte de culoare!
  La capitoul schimbari: nu vor fi schimbari majore. Fiecare presedinte are agenda lui si sponsorii lui care trebuie sa ajunga la resurse pentru ca stim foarte bine ca ajutorul trebuie rasplatit… Peste tot e la fel.

  -cine crezi ca va castiga de fapt?
  Obama. Pentru ca este un curent la nivel de alegatori. Tot globul vorbeste despre cum ar fi sa iasa un presedinte de culoare, etc. Asa ca va fi un fel de emulatie generala…

  Vb. dupa ce se alege.
  Dan P.

 6. 1. Obama
  2. Pentru ca America are nevoie de schimare: schimbare in economie (avand in vedere criza existenta), schimbare in masuri sociale si healthcase (Sicko al lui Michael Moore argumenteaza bine problemele respective) si schimbare in politica externa. “Change We Need”
  3. Obama … intr-un “landslide” (zic ca va face 300 electori).

  Parerea mea!

 7. 1.Obama
  2.Pen’ca mi-e simpatic tare si tin minte faza in care el a intis mana lui McCain si fraierul ala nu l-a onorat cu o stangere amicala de mana..si americanii vor sanctiona asta!
  3.Obama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*