Promo-codurile merg de acum in iTunes Romania

Daca ai intrat in pagina de Concursuri de pe boio.ro si nu ai participat la niciunul dintre ele pentru simplul motiv ca nu ai cont de iTunes US, astazi e ziua ta norocoasa.

Promo-codurile oferite de developeri merg cu orice fel de cont de iTunes, inclusiv cu cele romanesti.

Asadar participa acum la unul dintre cele doua concursuri care expira pe 8 decembrie sau ramai pe boio.ro ca sa castigi unul dintre promo-codurile care sunt oferite aproape in fiecare zi.

Si inca un amanunt: Apple a decis ca viitorul Mac App Store sa nu lase developerii sa furnizeze Promo-Codes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*