proiector pentru iPhone

jucarii de genul asta sunt multe, dar asta e primul care are un dock pentru iPhone. simpatic.

ai da 500 dolari pe el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Dar nu e cam inutilă jucăria? Ce să faci cu ea? De ce te-ai uita la un film în halul ăla (e prea mică proiecţia, nu vezi nimic; şi-ţi mai stă şi iPhone-ul în cale), când poţi să-l vezi pe un televizor sau pe un laptop?

  2. este o chestie chiar draguta si utila in anumite situatii dar nu cred ca merita 500$ (depinde si ce venituri ai)

  3. eu cred ca , chiar merita , 500 nu e asa mult pt un proiector destul de folositor ca si asta . cel putin pe mine ma tenteaza…

  4. Eu demult sunt cu ochii pe un proiector pentru iPhone, Mili, Pico, acum acesta. Ce-i drept e si cel mai scump de pana acum (dublu aproape) dar si mult mai dotat. Personal, la un 150-200$ cred ca ar fi cat de cat ok (cu toate ca si atunci ar fi mult), dar la 500$ deja cred ca e mult si pentru americani, nu mai zicem de romani.

  5. Este foarte Draguta chestia asta .Dar eu zic sa mai asteptam o sa scada pretul nu va grabiti sa dati bani .

  6. Orice venituri ai avea, chestia e tot scumpa. Daca merita, asta depinde de nevoile fiecaruia, ca si orice alta chestie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*