aplicatia ideala de Twitter pentru iPhone

pentru mine e aia pe care o ai instalata pe telefon si care merge.

In momentul de fata am doua asemenea aplicatii instalate. De obicei folosesc TwitterFon, dar am ales sa testez si Nambu.

Azi am dat peste noul Twitteriffic care e laudat de toata lumea si am zis sa-l incerc. Avantajele lui ar fi faptul ca poti sa folosesti mai multe conturi, functia de cautare si multe-multe functii, printre care o interfata simpla si placuta.

tu ce folosesti pe iPhone? cum twitteresti? nu ai iPhone? Poate ai o alta aplicatie pentru Twitter pe telefonul mobil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Eu am folosit aproape un an Twitterrific, dar am trecut pe Tweetie, care mi se pare mai complex (ai retweet, search, mai multe conturi, ui mai ok etc).

  2. salut.mi-am bagat twitterrific premium pe iphone si nu reusesc sa vad posturile de pe boio ale lui adi.e vreun tutorial despre cum se foloseste twitterrific???e prima data cind intru de pe iphone pe twitter si nu reusesc sa ma descurc.multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*