priza USB a viitorului

Cind mi-am facut planul de casa am luat in calcul 2 prize pe fiecare perete, cel putin o priza de retea in fiecare camera, intrerupatoare pentru lumina si priza RF pe 2 pereti opusi samd. Cu timpul am renuntat la ideea folosirii prizelor de retea in favoarea unei retele wifi.

azi am mai gasit o idee numai buna de aplicat.

avem din ce in ce mai multe jucarii care se incarca de la USB. de ce nu am avea si prize USB direct in perete?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Ce prize, cabluri, mufe pentru peretii dormitorului (Cititorii au cuvantul) | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*