primul virus de computer ajuns in spatiu

m-a distrat povestea asta : ) un virus cunoscut de windows a ajuns pe computerele statiei spatile internationale.

cu ocazia asta NASA a recunoscut ca toate computerele folosite de astronauti nu au programe anti-virus instalate pe ele. poate ca e timpul sa treaca la mac.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mac nu le ofera posibiltatea de personalizare a componentelor asa cum vor ei. Poate e timpul sa treaca pe Linux sau alt sistem open source ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*