primul la coada pentru iPhone in Romania

un individ din noua zeelanda sta de 3 zile la coada ca sa prinda maine dimineata primul iPhone 3G din lume. norocul lui e sa fie primul pentru ca in noua zeelanda ora 8 dimineata va fi inainte decit oriunde (stii tu… fusul orar diferit). anyway, asta imi da o idee:

cind iPhone 3G se lanseaza in romania o sa fii primul care se aseaza la coada sau primul care o sa scrie pe blog sau o sa rida de ala care sta la coada?

daca stai la coada ai ocazia sa devii vedeta nationala. dezavantaju e ca face lumea mijto de tine.

dupa citeva fractiuni de secunda m-am hotarit. eu cred ca as fi primul care ar scrie despre ala ca sta la coada. nu m-as aseza eu acolo… deh… obiceiuri de pe vremea cind eram in mass-media…

apropo, nu se aseaza cineva de pe acum. nu de alta, da sa fie sigur ca il prinde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu sunt deja la coada! :) Inca de cand s-a anuntat ca o sa fie lansat si in Ro! :D

    Doar ca nu sunt sigur ca asta e coada … LOL :D :D … dar daca nu e, o fac eu sa fie … sa vie iPhone3G-ul la mine … :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*