iPhone firmware 2.0 jailbreak/unlock apare inainte de lansarea oficiala

vestea buna e ca exista. cel putin avem niste screenshot-uri.

vestea mai putin buna este ca programelul care reda libertatea jucariei tale dupa upgrade-ul la firmware 2.0 nu a aparut inca.

sfatul specialistului: NU FACE INCA UPGRADE LA 2.0. vei ramane cu un telefon blocat si nefolosibil – nici macar pt partea de internet.

apropo, exista deja firmware-ul 2.0 (AICI) si iTunes 7.7 (pe site-ul apple). le poti descarca de pe acum daca tii neaparat…

din pacate NU vei putea sa te alegi cu un iPhone 3G mai ieftin cu ocazia asta. cind il iei din magazin tot trebuie sa platesti/semnezi pentru un contract pe 2 ani.

din fericire, iPhone generatia 1 va putea fi deblocat dupa trecerea la 2.0. Nu te grabi. mai asteapta pina o testeaza lumea si devine functionala. better safe than sorry…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Abia astept… Daca e asa greu sa-mi iau iPhone 3G, macar sa-mi pun un 2.0 pe asta din prima generatie.
    Nu mai stiu – 2.0 deschide total capabilitatile bluetooth (pt. comunicatie cu orice device) ? Ar fi frumos…

  2. Salutare,

    Mi-am facut si eu update, evident la 2.0 si , din nou evident, l-am blocat :D. Aveti vreo idee de unde as putea lua un “decodor” de 2.0? sau cum naiba sa fac sa l pot folosi. Caci acum stau si ma uit la un minunat iPhone cu versiunea 2.0 pe el, dar blocat :((

    Merci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*