8 Comments

 1. Journal of Cosmology este o revista on-line care nu face parte din fluxul normal al comunitatii stiintifice. Hoover face exact aceleasi afirmatii de cel putin 6 ani, nimic nou (exemplu: http://www.panspermia.org/hoover2.htm).
  Cand or sa se gaseasca cu adevarat dovezi clare pt existenta fosilelor extra-terestre, acestea vor aparea in Nature.

 2. Eu cred ca incearca sa ne obijnuiasca in mod accelerat la ideea ca exista viata inteligenta pe alte planete ,tot mai des apar planete asemanatoare pamantului si acuma asta ,sincer nu ma uimeste descoperirea ,este absolut normala .
  Cred ca in mai putin de 10 ani o sa anunte si viata inteligenta pe alta planeta daca nu o sa apucam chiar sa facem cunostinta cu ei … probabil ca si-au schimbat politica sau au gasit o metoda cum sa instiinteze populatia in mod treptat de esistenta extraterestrilor

 3. Salut Adrian,

  Am citit aceasta stire pe cateva site-uri si observ ca nimeni nu a stat sa verifice informatia originala. Asa cum spunea Felix mai devreme, Journal of Cosmology nu este o revista stiintifica, este doar un website (care arata facut in Word) sustinut de o serie de adepti ai teoriei panspermiei (acea teorie care este foarte popularizata pe NatGeo deoarece este senzationala, viata pe pamant a venit cu ajutorul asteroizilor si cometelor din spatiul cosmic). Pe acest website se gaseste si celebrul articol. Ceea ce vreau sa spun este ca poza aceasta, care apare pe foarte multe site-uri respectabile de stiri este defapt figura 1e din textul articolului, este o Titanospirillum velox, si conform aceluias articol este o imagine furnizata de dr. Riccardo Guerrero (posibil alt articol), si este o bacterie pamanteana. Pentru o analiza foarte buna a acestui articol va sugerez sa vizitati Link

 4. @AdrianS: Acum vreo 20 de ani faceam si eu afirmatii din astea puerile, din pacate realitatea e cu totul alta, vrem – nu vrem.

 5. O vai ,nu mai spune … acum 20 de ani ,care anume este realitatea ,suntem singura civilizatie in tot universu si cea mai inteligenta ,eu sincer cred ca la o asemenea scara cel mai probabil suntem un fel de bacterie .
  Iti spun un secret ,peste inca 20 de ani o sa iti dai seama cat de puerila este afirmatia ta actuala si cum realitatea este de fapt alta .

 6. AdrianS: imi pare rau ca tu nu intelegi dimensiunea spatio-temporala a universului.
  Ce inseamna 20 de ani? Poate vrei sa spui 200 de mii de ani sau 200 de milioane de ani.
  Problema nu e daca suntem singuri in Univers, ci daca e posibil sa ne ciocaneasca sau nu la usa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*