primiti cu spamu?

primesc tot felu de email-uri in fiecare zi. de ordinu zecilor. de la prieteni, cunostinte, cititori de blog sau diferite ntitutii cu care am avut contact cind lucram in TV.

azi am primit 2 care mi-au atras atentia in mod deosebit. primu venea de la o firma. "Prima Graph este o companie de productie publicitara de peste 11 ani in serviciul dumneavoastra." zic ei. nu am nimik cu oamenii, da parca prea suna comunist sloganu. si e facut de unii care tre sa fie …creativi…. DEL!

al doilea email vine de la un domn Ionel Carbunariu din Timisoara. El a fost victima unui accident de munca si autoritatile nu prea fac nimik ca sa-i dea dreptate… parca am fi in romanica…din pacate. l-am trimis mai departe pe free ex (grup de discutii pt jurnalisti). eu sunt prea departe de timisoara ca sa pot face ceva… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. lista de discutii pt bloggeri | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*