ciocolata alba de america

daca tot imi vine iubita in Miami, am acceptat cereri speciale. mi s-a "comandat" ciocolata alba asa ca am plecat la vinatoare prin magazine.

am cautat minute in sir. gasesti orice fel de tablete: cu portocale, cu alune, cu lapte, cu smochine, dietetice, pentru diferite boli, cu diferite arome, sau … fara arome. orice mai putin ciocolata alba.

am dat intr-un final de o chestie de la hershey's pe a carei ambalaj era desenata o ciocolata oarecum alba. cind am citit insa ce scrie mi-am dat seama ca e ceva gen frisca cu biscuiti in foma de ciocolata. mai caut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*