primii pasi spre deblocarea iPhone 3G

e evident ca nu sunt decit presupuneri, sperante si zvonuri, dar avem ceva.

sau te poti bucura de un iPhone 3G gratuit. asta daca il iei din anglia la abonament de 45-75 lire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. INformatia este pe site-ul O2 uk. Abonamentul este de minim 18 luni, asta ar insemna ca de fapt un iphone 3g ar costa in jur de 800 pounds.

  2. In Belgia e lege, nu poti vinde telefoane codat de operator, deci cand o sa apare pe 17 iulie, se vor gasi Iphone 3G deblocat in toate magazine ;-)

  3. ma io am un prieten care lucreza la un orange si el zicea ca luna viitoare i s-a spus ca le sosesc iPhone 3g in magazin… io unu nu cred, da asteptam

  4. @hadji: asa va fi si in italia. important este pretul. iti dai seama ca ele vor fi la pretul ala doar daca il iei cu abonament. nu e blocat telefonul: deci poate fi fol oriunde in lume, dar tot tre sa platesti abonamentul…

  5. Am si eu o intrebare. Intentionez sa rog o cunostinta din State sa-mi aduca un iphone 3g. Intrebare: va fi compatibil cu sim-urile din Romania? sau va trebui decodat… cumva. Daca aveti informatii va rog sa-mi scrieti

    Multumesc

  6. buna! se pare ca nu sunt singura care are problema asta insa vreau sa stiu cand crezi ca pot folosi noul 3g iphone, un prieten mi-l aduce din State si nu am auzit nimic de deblocare.

    multumesc,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*