Primii absolvenți ai incubatorului de afaceri Ilfov Business Hub își prezintă planurile de afaceri

Absolvenții Ilfov Business Hub își prezintă planurile de afaceri, FOTO Satsuma
Absolvenții Ilfov Business Hub își prezintă planurile de afaceri, FOTO Satsuma

Primii absolvenți ai incubatorului de afaceri Ilfov Business Hub își prezintă mâine proiectele. Sesiunea de pitching va avea loc începând cu ora 10.00. În deschidere vor lua cuvântul Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, Rodica Lupu, administratorul Ilfov Business Hub și Marius Ghenea, antreprenor și mentor pentru viitorii oameni de afaceri.

Incubatorul de afaceri este o inițiativă a Consiliului Județean Ilfov, pentru cei cu idei și spirit de antreprenor. 60 de tineri au făcut cursuri de business timp de șase luni. Din cei 60, 20 au făcut planuri de afaceri pe care le vor prezenta mâine. Cel puțin 16 dintre ele vor fi selectate de un juriu și vor primi câte 10.000 de euro fiecare și sprijin în primii trei ani de la înființarea firmei: sediu, mentorat și consultanță.

Juriul este format din Remus Trandafir, directorul Direcției de Management Programe de Dezvoltare din CJ Ilfov, Rodica Lupu, administratorul incubatorului și trei reprezentanți ai mediului de afaceri: Marius Ghenea, Ciprian Păltineanu, Cristian Cârstoiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*