Primele produse din portofoliu Logitech G licențiate oficial League of Legends, din colecția K/DA, sunt acum disponibile global

Primele produse din portofoliu Logitech G licențiate oficial League of Legends, din colecția K/DA, sunt acum disponibile.

Logitech G anuntă expansiunea portofoliului cu produsele licențiate oficial League of Legends. Începând de astăzi, 16 martie, produsele sunt disponibile la nivel global.

Inspirată de cunoscuta trupa K/DA, o trupă virtuală de muzică pop formată din personaje aparținând unui univers alternativ din League of Legends – Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine și Kai’Sa, colecția K/DA aduce fanilor perifericele performante Logitech G într-un design unic.

Printre noutățile colecției K/DA se regăsesc două dintre produsele favorite ale fanilor Logitech G: mouse-ul de gaming Logitech G502 HERO și tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO, proiectată în culorile, imaginile și brandingul K/DA.

Colectia include următoarele periferice de gaming:

  • Căștile wireless Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED
  • Căștile in-ear Logitech G333 K/DA
  • Mouse Logitech G502 HERO K/DA
  • Mouse wireless Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED
  • Tastatura mecanică de gaming Logitech G PRO K/DA
  • Mouse pad Logitech G840 K/DA

Anunțat în octombrie 2020, portofoliul de produse face parte dintr-un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani cu Riot Games, creatorul League of Legends (LoL), cel mai jucat joc de PC din lume.

League of Legends este un joc de strategie pe echipe formate din cinci campioni puternici care se confruntă pentru a distruge Nexus-ul celuilalt. Jucătorii pot alege din peste 150 de campioni pentru a avea parte de jocuri grandioase, pentru a câștiga puncte și pentru a da jos turnurile adversare în timp ce se luptă pentru victorie. LoL este un gigant în industria jocurilor video, cu un vârf de audiență de 8 milioane de jucători conectați în fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*