Prezentarile de la JailbreakCon

Exista developerii autorizati si … ceilalti developeri. Printre cei mai faimosi se numara Jay Freeman – creatorul Cydia, Ryan Petrich sau iH8Sn0w. Ultimul este unul dintre fruntasii scenei de Jailbreak din lume si are doar 17 ani.

Prezentarile facute de ei merita ascultate, in liniste si studiate de cei interesati. Te vor face sa intelegi mai bine ce inseamna Jailbreak si cum au ajuns developerii sa intre in inima iPhone.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*