Prey Project. Tu cum iti protejezi Mac-ul?

Pentru iPhone ai deja Find my iPhone, de la Apple, dar cind vine vorba de computere, situatia e putin diferita. Odata cu iCloud avem si Find My Mac, dar functiile lui sunt limitate.

Mihai P., un cititor boio.ro mi-a recomandat Prey. Am studiat si mi-a placut ideea. Apropo, merge si pentru computere cu Windows, Ubuntu, Android, Linux si va avea si o versiune de iOS.

Tu ce solutie de protectie anti-furt folosesti pentru Mac?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Salutare la toti, eu folosesc PREY si l-am folosit cu succes, luna trecuta mi-au spart portbagajul si am ramas fara MacBookAir de 13“ si Noul iPad de 64GB (aprox 9500 RON).
  Dupa o zi primesc raport pe mail ca s-au conectat la Wifi pe MBA, am localizat dupa IP si m-am dus cu politia acolo, si mi-am recuperat jucariile.
  Sunt cateva aspecte ce trebuie luat in considerare, daca ai parola sau blochezi nu se mai pot conecta pe net, daca formateaza sau ii da restore sigur nu mai ai ce face, dar nu toti hotii sunt experti in informatica.
  Eu am folosit varianta free, in seara care am ramas fara jucarii am platit 5 eur si am trecut automat la PRO ca sa primesc rapoarte din 2 in 2 min.
  La mine de exemplu hotul a vandut leptopul de 6000 Ron cu 400 RON si iPad a fost BONUS.
  Asa ca folositi PREY nu va costa nimic, si s-ar putea sa nu fie expert hotul sau cel care cumpara de la hot …
  In curand o sa apara si povestea mea aici: http://preyproject.com/blog/cat/recoveries
  P.S. POLITIA CAUTA IN CONTINUARE HOTUL FARA SUCCES :))

1 Trackback / Pingback

 1. MacBook Air recuperat cu ajutorul Prey | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*