Prey Project. Tu cum iti protejezi Mac-ul?

Pentru iPhone ai deja Find my iPhone, de la Apple, dar cind vine vorba de computere, situatia e putin diferita. Odata cu iCloud avem si Find My Mac, dar functiile lui sunt limitate.

Mihai P., un cititor boio.ro mi-a recomandat Prey. Am studiat si mi-a placut ideea. Apropo, merge si pentru computere cu Windows, Ubuntu, Android, Linux si va avea si o versiune de iOS.

Tu ce solutie de protectie anti-furt folosesti pentru Mac?

5 Comments

 1. Salutare la toti, eu folosesc PREY si l-am folosit cu succes, luna trecuta mi-au spart portbagajul si am ramas fara MacBookAir de 13“ si Noul iPad de 64GB (aprox 9500 RON).
  Dupa o zi primesc raport pe mail ca s-au conectat la Wifi pe MBA, am localizat dupa IP si m-am dus cu politia acolo, si mi-am recuperat jucariile.
  Sunt cateva aspecte ce trebuie luat in considerare, daca ai parola sau blochezi nu se mai pot conecta pe net, daca formateaza sau ii da restore sigur nu mai ai ce face, dar nu toti hotii sunt experti in informatica.
  Eu am folosit varianta free, in seara care am ramas fara jucarii am platit 5 eur si am trecut automat la PRO ca sa primesc rapoarte din 2 in 2 min.
  La mine de exemplu hotul a vandut leptopul de 6000 Ron cu 400 RON si iPad a fost BONUS.
  Asa ca folositi PREY nu va costa nimic, si s-ar putea sa nu fie expert hotul sau cel care cumpara de la hot …
  In curand o sa apara si povestea mea aici: http://preyproject.com/blog/cat/recoveries
  P.S. POLITIA CAUTA IN CONTINUARE HOTUL FARA SUCCES :))

1 Trackback / Pingback

 1. MacBook Air recuperat cu ajutorul Prey | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*