pretul noului MacBook

nu e atit de mic pe cit speram.

ultimele informatii, bazate pe listele de preturi de la o mare retea de magazine de electronice din USA ne spun ca MacBook-ul nou va costa la fel ca si cel vechi.

$1,999.99 – 15" MacBook Pro base model

$2,799.99 – 17" MacBook Pro base model

$1,499.99 – 13" MacBook top end model

$2,499.99 – 15" MacBook Pro mid model

$1,299.99 – 13" MacBook mid Model

$1,099.99 – 13" MacBook base model.

deci suma fixata initial de mine, cea de 2700 dolari pentru un macBook Pro de 15 inch se apropie de realitate.

nici nu vreau sa-mi imaginez la ce preturi astronomice il vor vinde hotii in romania. dar mai avem timp sa speram. mai sunt 21 ore pina la marea lansare. stai cu ochii pe boio.ro pentru detalii live despre noile produse apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Astea sant cam aceleasi ca si pana acuma ,din ce am auzit pe alte situri pentru fanboys :D ar trebui sa apara si un model de 800 $ care la noi evident va fi 1000 euro :( ,sant curios insa de alte zvonuri cum ca apple ar incepe sa produca HDTV (nu pentru calculatoare) care sa incorporeze apple TV ceea ce ar avea totusi o logica pentru ca fac ecrane destul de ok Cinema display (mai putin refresh rate-ul 25 ms) + cadaca ar fi la fel de revolutionare in industria TV ca si iPhone-ul in telefonie ar mai avea un bestseller mai ales ca acuma se numeste apple.inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*