iPhone laptop sau windows iPhone?

daca ar fi sa alegi din doua rele, care ti-ar suride? mda, stiu…mai bine prima varianta…

OLO vrea sa scoata un laptop care va fi pus in miscare de iPhone-ul tau.  jucaria e doar o carcasa pentru iPhone care are tastatura si ecran propriu. ea va functiona cu telefonul pe post de muti-touch track pad.

in alta ordine de idei, un norvegian sustine ca a portat windows mobile pe iPhone si ca il va scoate din ianuarie pe piata.

povestile de mai sus sunt old news, intr-o oarecare masura. altceva vreau sa scot in evidenta. apple a scos un produs bun. de ce trebuie altii sa profite pe urma lui? si de ce trebuie sa avem 3rd party-uri de calitate indoielnica atunci cind tu, apple, ca si inventator ai acces la toate resursele. nu cred ca nu mai sunt oameni cu idei in Cupertino…

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. nu sunt posesorul unui iphone, ideea cu windows mobile pe iphone mi se pare great! asta este parerea mea! am avut telefoane pe windows mobile si mi-au placut f mult si probabil nu sunt singurul care se gandeste ca iphone sa ruleze pe windows mobile asa ca dupa mine go ahead, sa se faca portarea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*