eMag: primu de la coada

cum poti sa te lauzi ca esti pe locu 50 intr-un clasament de 100 de companii.

inseamna ca nu esti bun si ca nu meriti atentie daca 50 de firme din cele gasite de realizatorii clasamentului ofera conditii de lucru mai bune decit tine. eu as fi tacut milc si as fi pus osu la treaba sa fiu anu viitor in top3 sau macar top 7…

astia nu erau baietii aia cu marfa de doi lei made in china?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Tu tot pornit ai ramas vad. Pe aia cu China , iti pot intelege pornirea. Toti au o fobie, a ta cred ca sunt chinezii..

    Dar pentru un membru activ asa cum te declari al comunitatii online , sa nu intelegi ca este o realizare faptul ca un magazin online intra in Top 100 companii din Romania , unde sunt multinationale de renume , este alta dovada ca privesti dintr-un unghi ingust si rau intentionat .

    In rest multa bafta. Hai ca iar ti-am facut trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*