Pregateste portofelul

25 noiembrie este Black Friday – Ziua in care Americanii primesc reduceri masive.

Apple a anuntat ca va avea produse la reduceri. Sunt convins ca si pe Amazon vor fi preturi bune. Asa ca, daca ai prieteni in US, pregateste portofelul.

Daca ratezi Black Friday, urmeaza si Cyber Monday – ziua produselor electronice cu discount.

[merci Bogdan pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Se pare ca nu numai in America. M-am uitat pe apple.se si chiar si in magazinul pentru Suedia e valabila oferta de vineri.

  2. in concluzie nu o sa gasesc iphone la reducere.
    am inteles ca doar la unele macbook , apple va face reducere…
    de cateva zile m-am despartit de iphone-ul 4. acum doresc iphone 4s daca gasesc la un pret acceptabil. :)

  3. @Andrei: reducerile la iPhone nu se fac la astfel de promotii. Si chiar si asa, daca Apple le face – le face pentru userii din tarile unde exista magazine oficiale Apple.

  4. Din pacate, cu inundatiile din Thailand, nu se simt reducerile…exemplu scurt: WD 1TB comandat acum o luna @89.99 este azi @149-199. Ori s-au romanizat americanii…scumpesc inainte ca sa aiba de unde sa dea reduceri…cred totusi ca sunt doar inundatiile…

  5. Se pare ca si in Romania, Black Friday isi face simtita prezenta. Cei de la eMAG pregatesc cateva reduceri din ce am inteles eu pe site. Sa vedem maine :D (la sfarsitul countdown -ului)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*