povestile cu olpc

dipa ce laptopul de 100 de dolari a iesit pe piata la 200 si ceva, acum avem o promisiune ca vom avea un olpc la 75 dolari.

dupa cum am mai zis, imi iau si eu vo 10. asa… de unica folosinta. trimit un mail si il arunc la gunoi dupa aia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. OLPC-urile nu vor fi disponibile pe piata retail (fie ele de 75, 100 sau 200 USD). Pentru baietii mari care vor jucarii mici exista alte variant (vezi ASUS eee) care in mod sigur nu sunt de unica folosinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*