postini by google

sau invers…

google zice ca a cumparat in sfarsit, cu acte in regula compania Postini.

pentru cine nu stie, baietii astia de care eu unu nu am auzit pina cu vo luna au peste 10 milioane de clienti. printre ei se afla companii cu zeci de mii de angajati (cum e si compania mama a celei la care dau eu cu sapa).

cu ocazia asta eu primesc in fiecare zi un mail de la postini care ma intreaba daca vreau sa-mi trimita mailurile retinute ca si spam. si produsul lor face o treaba destul de buna.

google are insa alte planuri. si daca te gandesti numai la posibilitatile imense de aplicare a …google apps in ceea ce priveste email-ul de companie… deja am spus totu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*