new from Vodafone

sunt tot mai dese stirile despre vodafone pe cele citeva site-uri de gadgeturi si IT pe care le citesc zilnic.

daca lasam la o parte vestile despre un presupun iPhone care vine la Vodafone, atunci gasim noua jucarie Palm sau noi headset-uri.

asta nu poa sa fie decit de bine pt mine care le platesc abonament degeaba de 2 ani. si asta numai pt a-mi pastra activ numarul pe care il am de vo 8 ani.

ca sa nu mai zic ca vodafone romania imi da 60 minute pe luna si cum eu sunt in state si nu le folosesc, dupa 2 luni mi le ia inapoi… ca asa-i la romanica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*