Plugbook suna bine

Cite prelungitoare ai prin casa? Au am doua pe linga mine acum si de fiecare data cind am nevoie de un cablu mai lung ma trezesc ca nu-mi ajung.

Plug Book rezolva problema asta destul de elegant. Proiectul este deocamdata propus pe Kickstarter si are sanse mari sa fie finantat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. daca era plina pe ambele parti de prize, era mult mai ok.
    asa, doar cu doua prize nu mi se pare cea mai buna idee

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*