Plateste pentru a trimite un mesaj pe Facebook

Facebook a inceput sa testeze un program prin care cei care vor sa-ti trimita un mesaj (si nu sunt in lista ta de prieteni) pot sa plateasca pentru a o face.

Sigur, ideea e binevenita pentru a stopa SPAM-ul. Eu as ruga si Gmail sa faca ceva de genul asta. In felul asta fie nu mai primesc 160 emailuri pe zi, fie castig ceva din asta.

Da, chiar primesc 160 emailuri pe zi. Aproape jumatate sunt spam de la spammeri, un sfert sunt spam de la institutii si persoane fizice si doar vo 30+ sunt emailuri care-mi folosesc. In poza alaturata vezi doar emailurile sterse pina la ora asta.

Discutia mai interesanta mi se pare alta. Cit ai fi dispus sa platesti pentru a-i trimite cuiva un mesaj? Sa zicem unui politician, unei vedete si cit ai plati pentru a trimite unei persoane obisnuite un mesaj?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Platesti si la fel de bine cel care primeste mesajul tau … il sterge fara sa il citeasca :)
  Daca am garantia ca il citeste si apoi are posibilitatea sa il stearga da as plati, dar … asa ceva nu va fi disponibil niciodata!
  Tot spam este. So, e doar aruncarea banului pe geam!

 2. Fantezia ta cu GMail e foarte departe de Facebook.

  Imi place faza sa platesti pe Facebook un mesaj sa trimiti, dar sa primesc eui nu Facebook.

  Adica imi dai 1€ si trimiti 2 randuri text.

 3. Sa plateasca aia care trimit aceelasi mesaj la 1000 de oameni. Si o parte din bani sa ajunga la ala care citeste mesajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*