placinta dobrogeana uriasa la Cumpana

cine o stie pe primaritza de la cumpana de Constanta va zambi cinda va citi postu asta. femeia e dusa cu pluta (la modu bun) cind vine vorba de a face “reclama” comunei.

si ce reclama mai buna poti sa-ti faci decit sa chemi fomishtii la masa :)

placinta de la cumpana a avut 125 kile si 10m / 60cm. chestia buna e ca terenu in zona e inca ieftin. o parcela de dimmensiunea placintei dobrogene cred ca s-ar fi vindut mai ieftin decit placinta…

merci Vio

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*