laptopul de 100 dolari costa 200

parca ar fi romani baietzii astia. dupa ce au anuntat ca olpc va costa poate chiar mai putin de 100 para acu l-au facut 200.

si ca sa-si spele rusinea sunt dispusi sa dea 2 bucati pentru 399. de parca aia din lumea a 3-a sunt prosti si nu stiu sa socoteasca pe degetele de la … 20 de copii, de ex…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*