Peste 5.000 de locuri de cazare, disponibile pentru Untold 2022

Festivalul Untold. FOTO Untold

Oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului, care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul UNTOLD, la secțiunea Accommodation. Peste 5.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

Locuri în căminele studențești

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 3 sau cu 4 paturi în căminele Universității Tehnice (UTCN 4) și ale Universității Babeș – Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop. Opțiunile disponibile sunt:

Camere Confort (Cămin UTCN) – 2547 RON (taxe incluse) / 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră

Camere Confort (Cămin UBB ) – 2638 RON (taxe incluse) / 4 nopți – baie proprie, 3 persoane în cameră

Locuri în hotelurile din Cluj-Napoca

Fanii festivalului trebuie să știe că există locuri de cazare disponibile și în hotelurile din Cluj-Napoca. Opțiunile disponibile sunt:

Hoteluri/pensiuni 3  stele – de la 2700 RON (taxe incluse) / 4 nopți –  2 persoane în cameră / mic dejun inclus

Hoteluri 4  stele – de la 3213 RON (taxe incluse) / 4 nopți – 2 persoane în cameră / mic dejun inclus

Hoteluri 5 stele – de la 4205 RON (taxe incluse) / 4 nopți – 2 persoane în cameră / mic dejun inclus

Festivalul Untold, ediția 2022, va avea loc în perioada 4-7 august, la Cluj-Napoca

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*