Pepper – Robotul inteligent care îți ia comanda la restaurant

Pepper este robotul cu care discuți atunci când intri în restaurant. Îți prezintă meniul, discută cu tine detalii despre produse, îți face nota și te ajută să plătești pe loc. Jucaria merge cu MasterPass de la MasterCard și un telefon mobil compatibil.

Apropo, i-am spus “robotul inteligent” pentru că există și roboți care doar executa comenzi, pe o bandă rulantă, nu fac conversație cu tine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sunt curios cum reactioneaza cand ii zici o “shaworma cu de toate ” si dupa 5 secunde ii zici de ce ai pus varza proaspata ?

  2. Tare simpatici roboteii. Erau in magazinele Softbank in Tokyo. Din pacate nu intelegeau engleza – aparent au invatat intre timp. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*