pentru jurnalistul din tine

daca nu ai ce face in vara asta si ai chef de invatat uite aici o ocazie buna.

amsterdam summer university lanseaza o invitatie pentru "innovation journalism: detecting weak signals". si daca te intrebi ce legatura are asta cu blogul tau… pai organizatorii zic asa:

<<The seminar is aimed at journalists, journalism students and other media professionals who are covering innovation within traditionalnewsrooms, or work as freelance "tech writers".>>

te simti blogger-jurnalist liber profesionist

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*