pe repede inainte

niciodata nu am vrut mai mult ca azi sa imi descarc bateria de iPhone. am pus pe dos toate indicatiile despre cum sa prelungesti viata bateriei de iPhone  si tot degeaba…

se incapatineaza sa ma tina mult si bine.

eu nu vreau decit sa-l pun la incarcat maine seara, inainte sa ma urc in avion : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mi-a fost lene sa mai caut adaptor pt incarcator si imi incarc jucaria prin usb… ce ai mai auzit…? chiar e mai bine sa-l incarci de la priza? …ca mie mi se pare ca se descarca cam repede in ultima vreme incarcat cu usb…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*