esti gata de link exchange?

lista de la blog link exchange se mareste putin cite putin. tu ce mai astepti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Adi, in lumea asta mica a blogurilor romanesti link-urile nu se schimba ci se castiga. Faptul ca ai pe cineva in blogroll se datoreaza faptului ca-l apreciezi nu ca ai facut un troc cu el sa-ti puna si tie un link.

  2. @george: eu as fi dat orice ca sa fiu adaugat in blogroll de un blogger mai vechi, la inceputurile mele. nu s-a intimplat decit dupa ce am aratat ca am ceva de spus.

    eu acum nu cer asta ci doar consistenta din partea autorului si bun simt. ia-o ca pe o forma de incurajare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*