Pe 1 august, gamerii și Vodafone au strâns peste 24.000 de dolari pentru ca elevii să aibă acces la educația online

Gamerii și Vodafone au strâns peste 24.000 de dolari pentru ca elevii să aibă acces la educația online

Gamerii români au demonstrat, încă o dată, că sunt mulți și uniți, contribuind la dezvoltarea digitală a României. Pe 1 august, în timpul Gaming Marathon, 302 mii de participanți s-au jucat sau au urmărit sesiuni de gaming din cele mai iubite jocuri video și au donat pentru ca elevii din toață țara să beneficieze de acces în mod egal la educația online. Suma totală strânsă de gameri, și dublată de către Fundația Vodafone România, a fost de 24.302 dolari, aceasta urmând a fi investită în programul Școala din valiză. Acțiunea caritabilă din cadrul Gaming Marathon a făcut parte din campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” inițiată de Vodafone România pentru sprijinirea educației digitale locale.

Timp de peste 14 ore, 30 de creatori de conținut de gaming și-au invitat abonații să participe alături de ei în zeci de competiții și turnee de CS:GO, Fortnite, FIFA20, League of Legends, Valorant, PUBG, Call of Duty și multe alte jocuri renumite.

Cele mai urmărite momente de la Gaming Marathon connected by Vodafone au fost meciul demonstrativ de FIFA20 care i-a avut protagoniști pe cei mai importanți jucători de FIFA din țară – Ovvy, Theo, Dan Buzărnescu și Alexandru “Andu” Rădulescu și super turneul mobile de Brawl Stars organizat de Mădălin. Totodată, mulți nu vor uita atmosfera memorabilă creată de Tedereu în timpul turneului de PUBG Mobile prezentat de OPPO. Urmăritorii lui Tedereu s-au și remarcat, de altfel, ca cei mai numeroși donatori pentru cauza educațională.

Main event-ul maratonului susținut de George, primul banking inteligent, a adus față în fața două echipe de super streameri care și-au demonstrat skill-urile la Counter-Strike: Global Offensive, la desenat în SKribbl.io și, poate cea mai distractivă probă, la un meci în jocul de fotbal online Haxball.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*