Cel mai ieftin city break de 5 stele, la doar 120 kilometri de București, costă 60 de euro

Vacanță în Bulgaria
Vacanță în Bulgaria

Puteți descoperi cel mai ieftin city break de 5 stele la doar o oră și jumătate de mers cu mașina, pe malul Dunării, la Silistra. Nu costă decât 60 de euro, oferta incluzând cazare pentru două nopți la un hotel de cinci stele pentru un cuplu. În acest preț sunt incluse micul dejun, cina și accesul a piscina hotelului Danube (oferta Danube Family).

„Românii pot descoperi fascinantele locuri de peste Dunăre, dacă doar îndrăznesc să pornească într-o aventură altfel. Din acest motiv, hotelul de 5 stele Danube din Silistra, este pregătit să-i acomodeze pe toți cei care vor să se bucure de bunătățile locurilor noastre și de serviciile de cea mai înaltă calitate, la cele mai mici prețuri. Pentru cei care vin cu copiii, la oferta „Danube Family”, costurile cu cazarea sunt deja acoperite pentru că oferta noastră include camere deluxe, spațioase și cu toate necesitățile pentru a rezolva cerințele unei familii cu copil. Dacă este vorba despre un copil de până în 12 ani, turiștii vor trebui să achite doar jumătate din prețul pentru micul dejun și cină”, a declarat Rosen Rusev, reprezentantul hotelului Danube din Silistra.

Liniștea locurilor de pe malul Dunării nu este depășită decât de frumoasele peisaje pe care împrejurimile Silistrei le oferă.

Și pentru că politica hotelului este aceea de a proteja cât mai mult mediul înconjurător, acesta pune la dispoziția turiștilor biciclete la prețuri promoționale. În plus, de săptămâna viitoare hotelul va fi dotat și cu o stație de alimentare pentru mașinile electrice.

„Pentru cei care vor doar relaxare pot accesa oferta de baie în aburi plus saună și piscină.Sesiunea nu costă decât 29 de leva (sub 75 de lei). De asemenea, ne mândrim cu gama largă de masaje pe care le oferim la prețuri mai mult decât competitive, acestea putându-le să vedea la noi pe site: https://hoteldanube.bg/preturi-fitness-si-spa/?lang=ro”, a mai spus Rosen Rusev.

Dotări ideale pentru teambuildunguri

Hotelul dispune de camere single, cu preț de 40 de euro pe noapte și are pregătite 4 săli modulare pentru a deservi orice timp de activitate de la sedinte si conferinte până la activități recreative. Nimic nu spune business mai mult decât cele două saloane al hotelului: Salunul Rosu și Salonul Albastru.

Obiective turistice unice

Mini-delta Dunării bulgărească

Bulgaria are propria Deltă a Dunării. Aceasta se numește Rezervația Naturală Srebărna, singurul loc din țară unde puteți vedea pelicani. Rezervația se află la doar 16 km de Silistra, distanță ce poate fi străbătută pe bicicleta.

Cetatea Medjid Tabia

Fortăreața turcă Medjid Tabia veghează orașul Silistra de pe dealurile ce înconjoară orașul și oferă un peisaj absolut fabulous asupra Dunării. Aceasta este cea mai bine păstrată dintre cele 6 puncte de întărire a sistemului de fortificații turcesc, care a jucat un rol important în Războiul din Crimeea și în Războaiele ruso-turce (anii 1853-1856 și 1877-1878).

Mormântul Roman

Unul dintre puținele astfel de obiective de pe teritoriul Bulgariei își așteaptă călătorii să-și spună istoria veche de mai bine de 16 secole, în condițiile în care Silistra datează încă de acum 1900 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*