PC Garage susține inovația tehnologică și își anunță participarea la Bucharest Technology Week

PC Garage la Bucharest Tech Week

PC Garage la Bucharest Tech Week

PC Garage, cunoscutul magazin de electronice și produse IT, în parteneriat cu Network One Distribution și DELL, va fi prezent la Bucharest Technology Week, evenimentul anului în cadrul căruia pot fi descoperite cele mai interesante inovații tehnice ale momentului. Bucharest Technology Week se va desfășura în perioada 27 – 29 mai, în Piața „George Enescu“, și reunește entuziaști din zona tech, care pot descoperi în cadrul acestuia noi tehnologii, inovații în domeniu și proiecte interesante. Acesta este similar altor evenimente care, an de an, adună mii de oameni în oraș precum Londra, New York sau Berlin.

De-a lungul Bucharest Technology Week, magazinul le oferă pasionaților de tehnologie ocazia de a descoperi cele mai recente sisteme de calcul, bazate pe cele mai puternice configurații. Printre cele care se vor regăsi la standul PC Garage, se numără și sistemul de realitate virtuală VR Duality, ale cărui componente de top sunt placa video AMD Radeon Pro Duo și procesorul Intel Core i7 seria 6700K. AMD Radeon Pro Duo este cea mai performantă placă video, destinată atât jucătorilor entuziaști, cât și profesioniștilor.

Totodată, vor fi expuse și câteva scaune de gaming, dar și laptopuri de top, cum ar fi Alienware 13 Base, ale căror configurații pot duce jocurile la detalii maxime. Dar surprizele nu se opresc aici, deoarece PC Garage organizează și o tombolă, iar norocosul câștigător va pleca acasa cu un super premiu: un Ultrabook Dell XPS 15.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*