Patru săptămâni de Black Friday, la Altex, din 28 octombrie până pe 24 noiembrie

Magazin Altex. FOTO Altex

Campania de Black Friday a Altex, liderul pieței de retail din România, ȋncepe joi, 28 octombrie și durează patru săptămâni, până pe 24 noiembrie. Mii de produse, la cele mai bune oferte, vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

,,Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături ale anului și vom oferi timp clienților pentru a-și găsi produsul și serviciile dorite, pentru a se informa, a compara, a face alegerile cele mai potrivite.

Pregătirile pentru BF, discuțiile cu furnizorii și partenerii, s-au derulat pe tot parcursul anului. Astfel, Altex a reușit să asigure o disponibilitate crescută a sortimentului, dar și produse noi, aduse special pentru campania din 28 octombrie-24 noiembrie. De asemenea, compania s-a pregătit, din punct de vedere logistic, pentru a asigura livrarea ȋn termen a tuturor comenzilor, atât online, cât și offline.

Vom oferi tuturor clienților din magazinele fizice și online, șanse egale la promoții și stoc suficient. La Altex vor găsi cele mai mici prețuri din România, inovație, ultimele noutăți, o gamă largă de produse și o calitate superioară a serviciilor. Este ocazia perfectă să ȋși reȋnnoiască tehnologia, să ȋși ușureze viața și să se simtă mai bine, acasă”, a declarat Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Reducerile din promoție pot depăși chiar și 60%.

Magazinele Altex și Media Galaxy, pregătite pentru campania de Black Friday

Clienții care preferă să meargă ȋn magazinele fizice să vadă produsele la raft, să ceară mai multe informații, eventual să le și testeze, vor avea parte atât de varietate, cât și de consultanță de specialitate, de la personalul Altex.

,,Magazinele sunt pregătite să ȋi primească pe clienți, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – scanarea certificatului verde, triaj, dezinfectare și distanțare fizică.

Cei care folosesc serviciul ,,Rezervă ȋn magazin”, din altex.ro și mediagalaxy.ro, vor beneficia de livrare la domiciliu, ȋn trei ore, inclusiv ȋn weekend.

Sistemul de etichete electronice ne ajută să ajustăm ofertele ȋn timp real, pentru a asigura cel mai mic preț din România. Ȋn plus, le oferim clienților servicii de creditare pe loc, dar și rate fără dobânzi, prin carduri de credit”, a spus Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*