Absolvenții cu media 10 la bac, abonamente Anytime la prețuri speciale pentru Festivalul Neversea

Neversea 2018
Festivalul Neversea

Organizatorii festivalului Neversea vin cu vești bune pentru absolvenții care vor să participe la campania “BAC de 10”.

Toți cei care au promovat examenul de Bacalaureat pot cumpăra începând de astăzi abonamente Anytime pentru festivalul Neversea, folosind voucherul valoric de 20 de euro.  Prețul unui abonament Anytime la festivalul Neversea, cu voucherul aplicat, va fi de 116 euro + taxe, din prețul final de 136 euro + taxe. Aceste abonamente le asigură accesul la una dintre următoarele trei ediții ale festivalului Neversea, la alegere. Această campanie va fi valabilă începând de astăzi până pe data de 15 septembrie.

Pentru a lua parte la această campanie, toți absolvenții trebuie să completeze un formular aflat pe site-ul neversea.com, iar apoi vor primi un cod unic care le va asigura discount-ul, plus un link de unde vor putea achiziționa abonamentele Anytime. Campania este disponibilă pentru absolvenții care s-au înscris și au luat Bacalaureatul, dar nu cu nota 10. Cei care au luat 10 la BAC, pot afla pe neversea.com/bacde10 cum pot intra în posesia unui abonament gratuit.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*